Над 1000 са поканените гости за официалното откриване на Пловдив -

...
Над 1000 са поканените гости за официалното откриване на Пловдив -
Коментари Харесай

Над 1000 са поканените гости за откриването на Пловдив - Европейска столица на културата

Над 1000 са поканените гости за формалното разкриване на Пловдив - Европейска столица на културата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. В града под тепетата ще дойде и ръководителят на Европейската национална партия - дами Дорис Пак, тирада ще държи и зам.-председателят на Европейската комисия, описа кметът Иван Тотев. Церемонията ще е на 12 януари, събота. В тази връзка кметът напомни, че поради създаване на сцената и кулата за откриването част от бул. " Цар Борис Трети Обединител " ще бъде затворен за придвижване от 27 декември.

" Това би трябвало да стане притежание на хората, с цел да възнамеряват пътуванията си през централна градска част, няма по какъв начин да го избегнем ", разяснява той. В момента тече и подготовката за спомагателната стратегия - по този начин да вземем за пример в квартал " Капана " ще е афтърпартито, на площад " Централен " ще се обособят 600 квадратни метра затворена повърхност за ядене и пийване. 

Градоначалникът описа и за визитата си в Леуварден - Европейската столица на културата през 2018-та година. " Посрещнаха ни с огромно почитание ", показа той и сподели скулптурата - знак, която Пловдив е получил като подарък от домакините си.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР